fredag 15 juli 2011

En ständig kamp......mot godis, chips och allt annat som är såååå gott. Det spelar ingen roll hur mycke jag rör på mig när det är så himla svårt att låta bli det goda. Är det någon som har något tips hur jag motstår sötsaker?Men i kväll blir det dans för hela slanten, det är ju så roligt att dansa.
I morron bär det av till kusin för att se på traktorslalom, ska blir roligt att se traktorer åka slalom i en slalombacke. Ska försöka ta bilder så ni får se.

4 kommentarer:

 1. LCHF...om du följer och äter rätt enligt den metoden så rensar du ut sockerbehovet ur kroppen,går ned i vikt och mår bättre på alla sätt och vis...sägs det :pp har såååå svårt att komma igång med det :DD

  SvaraRadera
 2. Jag har provat det, funkar en stund sen trillar jag dit igen.

  SvaraRadera
 3. Kosttillskott: Kromtabletter
  Jag har inte provat så länge men det känns som om det fungerar.
  Annars är tipset att inte köpa, det som inte finns hemma i skafferiet är svårare att äta :o) Det tipset är förstås komplicerat för dig som har en familj som har åsikter om vad som ska finnas hemma i kylskåpet, enklare för mig som bestämmer själv.

  SvaraRadera
 4. jag får hålla med mary-ann här ovan, testa att dra ner på kolhydraterna, det har jag gjort, jag märker att jag går ned i vikt nästan 1 kg i veckan fastän jag inte alls är strikt, jag äter t.o.m. kaka/glass varje dag till kaffet (ska försöka sluta med det också, inte så bra, men har dragit ner mycket på det, åt alldeles för mycket sött förut).

  SvaraRadera